За първи път в България конци за лифтинг Anchor Plus

Конците „Котва плюс“ за неоперативен лифтинг на лицето са изключителна иновация в естетичния бранш. С тяхна помощ се постига по-силна фиксация и по-добро повдигане на тъканите в сравнение с предходните Anchor варианти. Първи дерматолозите от Центъра за мезоконци и конци за лифтинг на Хил клиник започнаха да работят с новия продукт. Производител е корейският гигант AESPIO, известен като пионер в напредналите естетични технологии.

Според естетичния ни дерматолог д-р Румяна Кожухарова:

Доброто при тези лифтинг конци е, че фините зъбчета по дължината на нишката са създадени не чрез нарязване, което би ги направило по-слаби, а чрез пресоване без термична обработка. Засега това е най-ефективният LFL лифтинг конец.

Наличието на две последователни зъбчета осигурява по-силно закрепване в тъканите. Това е особено подходящо за тежки лица с изявена птоза. Допълнителното преимущество е, че зъбчетата обхващат повече площ, а при резорбцията им ставаме свидетели на широка стимулация на неоколагенезата. Процесът е важен за по-свежото излъчване и за еластичността на кожата. Така пациентите ни се наслаждават на моментален механичен лифтинг, но и на последващо подмладяване. То се дължи на мощната активност на фибробластите, които отговарят за производството на еластин и колаген в кожата. Самото поставяне на Anchor Plus активира микроциркулацията, което е желан ефект при признаци на умора и стареене.

Тредлифтингът е познат у нас от доста години и е предпочитана процедура, защото постига сходни на пластичната хирургия резултати, но без съществени рискове. Въвеждането на конците отнема минути, а възстановителният период е в пъти по-лек и кратък от този след операция.

Новите, усъвършенствани „Котва плюс“ ще се прилагат при средно дълбоки до дълбоки бръчки и отпускане на лицевия контур. Самите нишки са много тънки и не се усещат през кожата. Поставят се безопасно и бързо, с помощта на канюла L-type от висококачествена медицинска стомана. Веднага след терапията може да се види повдигащия резултат. Процедурата е унисекс – подходяща както за дамите, така и за господата, които държат на добрия си външен вид.

За първична консултация относно лифтинг с конци се свържете с нас

на телефон 02 439 3131

 

Фибробластите са клетки и в двете форми на плътната съединителна тъкан. Те са отговорни за синтеза на колаген и извънклетъчен матрикс на кожата.

Етикети: , , ,