Заличаване на белег с радиочестотна терапия

Практиката ни показа, че процедурите за заличаване на белег, извършени със специалния накрайник на Accent Prime и последваща мезотерапия с Impact, са много ефективни.

Пациентите го наричат „вълшебна пръчица“ и са изключително впечатлени от резултатите, защото буквално с 2-3 терапии белезите се скриват. В ефира на тв България он Ер своето задоволство разкри и пациентка, чийто широк белег от изгаряне на ръката е повлиян от радиочестотата. Само с едно третиране увредената й от горещо кафе кожа е възстановена, белегът е избледнял, минимизиран като размер и по-гладък на допир. Тя идва за втора и вероятно последна процедура в кабинета на естетичния дерматолог от Хил клиник д-р Румяна Кожухарова. Вижте как протича процедурата – радиочестотата в съчетание с трансепидермална доставка на серум чрез технологията на Impact:

Заповядайте в Хил клиник за безплатна първична консултация, за да преценим как може да се третира вашия белег и в какъв процент да бъде заличен. Запазете предварително час по телефона: 02/439 3131.

Етикети: ,