VelaShape – антицелулитни процедури в Хил клиник

Какво всъщност представлява целулитът и кое го причинява?

Научното му определение е „нарушение на кожната повърхност, възникнало в резултат на структурни промени в подкожната мастна тъкан (хиподерма) и нарушение в микроциркулацията“.

С по-прости думи „поразената“ от целулит мастна тъкан е изключена от общата обмяна на веществата, а съединителната тъкан се разраства и се опитва да изтласка мазнините навън. Kожата губи своята еластичност и придобива неравен релеф.

Специалистите не препоръчват изчакването и отлагането на борбата с целулита, защото той има свойството да се задълбочава.

Наблюдават се няколко степени на развитие:

При първата степен тъканите не получават достатъчно кислород. Развива се оток, който влошава лимфообращението. След това по кожата започват да си личат леки неравности – това е характерно за втора степен на целулита. Когато „топчетата“ и хлътванията по кожата се увеличат и тя изглежда „зърнеста“ – вече говорим за трета степен.

Целулитът се развива бавно, но още по-бавно изчезва. Мъчителните диети и изтощаващите тренировки във фитнеса могат да ви помогнат да намалите теглото си, но не ви гарантират спасение от „портокаловата кожа“.

Надали има жена, която да не е опитвала домашни хитринки, за които се твърди, че „наистина помагат“, но резултатите от прилагането им обикновено са незадоволителни.

Естетичната медицина разполага с радикален метод за справяне с целулита – процедури с VelaShape

625573_10151510972164534_884777000_n

VelaShape въздейства с 4 различни енергии едновременно:

  • инфрачервена светлина, която нагрява горния слой на кожата в дълбочина до 5 мм
  • радиочестотна енергия, която нагрява мастната тъкан в дълбочина до 15 мм
  • специална пулс-вакуумна система, която подобрява кръвообращението в съединителната тъкан, изглажда повърхността на кожата и ускорява оттичането на натрупаната течност в лимфната система
  • масажни колелца, които подобряват лимфния дренаж

img_VelaShape_machine2Процедурите с VelaShape са безболезнени и не предизвикват неприятни усещания.

Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа.

Особено добри резултати се наблюдават при комбиниране на процедури VelaShape с кавитация, мезотерапия, плазмотерапия или Elos-неоперативен лифтинг за стягане на кожата.

В Хил клиник успешно се справяме с „портокаловата кожа“. Първата стъпка е консултация с дерматолог, който да определи степента на развитие на целулита и необходимия брой процедури за постигане на оптимален резултат.

Консултацията е БЕЗПЛАТНА!

VelaShape процедурите не само изглаждат засегнатата от целулит кожа, но и оформят силуета, повишават еластичността на кожата, изравняват релефа.

Още след 3-та, 4-та процедура пациентите отчитат, че се чувстват по-комфортно в дрехи, които преди това са ги притискали. След 5-6 процедури се редуцира целулита, обиколката на бедрата намалява с 2 до 8 см, оформя се контура и се изглажда кожата.

Доверете грижата за вашето здраве и красота в ръцете на професионалистите от Хил клиник!

 

Кавитация с Vita Form

Натрупването на мастни депа в подкожието е чест дефект на тялото, който освен че е естетически неприемлив, води и до трайно изменение на тъканите в засегнатите зони. За щастие с напредването на науката и технологиите, естетичната дерматология успешно се бори с този проблем и без хирургична намеса.

Един от най-популярните неинвазивни методи е т.нар. кавитация, която активира метаболизма и чрез контролирани нискочестотни вълни прониква в цитоплазмената мембрана.

Това ултразвуково третиране на течността в тъканите разрушава мастните клетки като предизвиква трептене, подобрява обмяната и осъществява т.нар. микромасаж. Втечнените мастни клетки се извеждат от организма чрез лимфната и отделителната система, като е добре този процес да бъде спомогнат с допълнителни дрениращи процедури и масажни техники.

Pink

Ефектът на кавитацията е драстично намаляване на мастните натрупвания, на обиколките и на телесното тегло. Още след първата процедура се наблюдава по-добър силует, тонизирана кожа и главно – елиминиране на локалните депа.

Процедурата трябва  да се прилага след консултация с дерматолог поради спецификата ѝ (противопоказания са бременност, бъбречна недостатъчност, диабет тип ІІ и др.).

Честотата и продължителността на провежданата терапия е строго индивидуална и се преценяват от специалист. При правилно провеждане кавитацията не засяга околните тъкани и няма странични нежелани ефекти. Обикновено се комбинира с антицелулитни Vela Shape процедури, масаж и мезотерапия.

Резултатите от ултразвуковото въздействие на кавитацията зависят от качеството на апаратурата. Благодарение на развитието на науката разполагаме синовативната кавитационна технология Vita Form.

VitaForm комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на тяло.

Апаратът е създаден да ви избави от локалните мастни натрупвания и да ви помогне в скулптурирането на по-фино и стегнато тяло.

Уредът е оборудван с 4 глави, като 3 от тях са с различни геометрични форми: Плоска, Вдлъбната и Изпъкнала. Те са специално създадени за работа на различни дълбочини. Четвъртата, малка  глава  е  за  по-специфични  места,  като  например  двойна брадичка.

Процедурата е неинвазивна алтернатива на липосукцията и е особеноподходяща за зони с по-малко мускулни влакна напр. корем, талия, ханш, паласки, седалище, вътрешна част на бедра, колене и ръце, двойна брадичка.

След провеждането ѝ не се изисква никакво възстановяване и можете да се върнете към обичайния си ритъм на живот веднага.

Сега вече нямате пречки да изглеждате съвършено!

Запазете си час още сега на: 02/439 31 31.