Безотказен протокол за премахване на хиперпигментации

По-тъмните участъци на кожата създават неприятен естетичен ефект и много трудно се повлияват. Без значение дали са се появили заради продължително излагане на слънце, дали са възрастови или постинфламаторни, те засягат както мъже, така и жени. Обичайно се дължат на нарушения в меланинообразуването, хемосидериновата обмяна или отлагане на различни пигменти  (каротин, лекарства или оцветяващи субстанции).

Експертите на Хил клиник разполагат с безотказен протокол за заличаване на петната, но и за превенция от повторното им появяване, което е много чест проблем. Благодарение комбинацията между апаратни и козметични процедури, както и продукти за последваща домашна грижа, кожата може да бъде изчистена от хиперпигментации, а тенът да се изравни. Ако дефектите с маланинов произход са повърхностни могат да се изсветлят и с подходящо подбран пилинг, извършен под медицински контрол и завършващи домашни терапии.

Ползваме водещия в света метод и създаваме депигментационна програма за кожата с дълготраен отличен резултат. Подходът има доказано действие и работи при различни стадии на нарушения в процеса на меланогенеза и при всички фототипове кожа.

За безплатна първична консултация с лекар в Хил клиник, отделение Естетична дерматология, запазете предварително час на 02 439 3131

Етикети: ,