EM Body машина за мускули

Най-новото попълнение в арсенала ни от апарати за тяло е EM Body. Зад нейният елегантен дизайн се крие HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic Technology) – усъвършенствана електромагнитна технология с висока интензивност за иницииране на максимални мускулни контрации. В резултат на това се стимулира растежа на мускулните влакна, създава се обем и дефиниция на мускулатурата.

СУПЕР МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ  

HIFEM енергия е ефективна за изграждане на мускули, защото може да предизвика и поддържа оптимални контракции в продължение на 30-минутната сесия. Най-просто казано, той „упражнява“ мускулите с много повече сила и издръжливост, отколкото е възможно при най-тежките тренировки.

Процедурата не изисква никаква активност от страна на лицето, подложено на магнитната терапия. Усещането, докато лежите удобно на кушетката, е ясни контракции на мускулатурата с различен интензитет, без никакъв дискомфорт, загряване, изстудяване или болка. Изграждането и укрепването на мускулатурата става без усилие от ваша страна, като ефектът се разгръща в пълна степен седмица след последната проведена терапия. Не се изисква никаква предварителна подготовка нито има нужда от възстановяване след терапията. Магнитната енергия, която се ползва за въздействие на тялото, е практически най-безвредната и позната в рехабилитационната медицина от десетилетия. Лесно, бързо и наистина много ефективно решение както за спортуващи, така и за хора, които нямат време за тренировки в залата.

Резултатите са:

  • стегнато, повдигнато, обемно дупе
  • изразена и силна коремна преса
  • тонизирана вътрешна част на бедрата

Не се колебайте да ни позвъните, за да предложим час за първата ви процедура с #машиназамускули EM Body на 02 439 3131