KARISMA обновява веригите колаген

Знаете ли, че  колагенът представлява три сплетени протеинови вериги? Когато са трите заедно той е твърд и здрав като стомана. Новият продукт KARISMA възстановява и директно стимулира веригите колаген благодарение на състава си: макромолекулна неомрежена хиалуронова киселина, CMC и Rh Collagen. Прякото действие върху екстрацелуларния матрикс осигурява прекрасна среда за синтез на колаген тип 1 в кожата.

Освен, че увеличава производството на проколаген С-пептид тип I във фибробластите, той има и допълнително преимущество. Въведен в кожата, той инхибира действието на ензима хиалуронидаза, което запазва ендогенната хиалуронова киселина. Особено при по-зряла кожа, това блокиране на разграждащия ензим е безценно! Така ние имаме повече собствена хиалуронова киселина в тъканите и тя продължава да изпълнява своята хидратираща и възстановителна дейност в дълбочина.

Няколко дни след процедурата се наблюдава изчистване на петънца по кожата и избистряне на тена, което се дължи на регенеративната му роля, засилване на клетъчната пролиферация и метаболизма.

Биосъвместим продукт, без алергична реакция, състои се изцяло от естествени съставки без използването на химически омрежващи агенти. Една доза съдържа 2мл продукт и препоръчваме поставянето да стане по схема. Оптимално би било последователно прилагане на два продукта през месец и след това поддръжка след 4 до 6 месеца.

 

Ако вече сте заинтригувани от новия продукт, сега е моментът да опитате неговото изключително действие. За да запазите час за консултация и процедура с KARISMA в Хил клиник ни позвънете на 02 439 3131.

Етикети: , , ,