Мастер-клас на платформата Harmony XL

лифтинг акне петна стрии

На 23.06.2016г. в Хил клиник – София, се проведе теоретично и практическо обучение за тънкостите при работа с платформата Harmony XL с участието на израелски специалисти.

Мастър клас обучението бе предназначено за усъвършенстване на уменията на нашите утвърдени и доказани в експеризата си с апаратни процедури естетични дерматолози и медицински козметици.

Тъй като лазерът дава възможности за третиране на голяма гама естетични проблеми, акценти на Мастер-класа бяха:

  • неоперативен лифтинг с 4D Clear Lift за изравняване на тена и повдигане на отпуснатите зони
  • лечение на активно акне с уникалната система ClearSkin, която има двойно действие – намалява производството на себум и унищожава бактериите, причиняващи акне
  • лазерно заличаване на стрии и белези – дефект, който се повлиява изключително трудно и изисква опит, професионализъм и комбинация от различни техники
  • премахване на хиперпигментациите – наболял проблем, който засяга все по-голяма част от жените

Преодоляването на естетическите несъвършенства на кожата се постигнаха бързо и щадящо чрез мултитехнологичната, модулна платформа на Alma. Harmony XL е създадена да въздейства върху десетки медицински естетични показания, включително ремоделиране, подмладяване, премахване на миникръвоносните съдове, на пигментни лезии, лечение на акне, заличаване на белези и стрии.

За допълнителна информация: 02/439 3131

 

Етикети: , , , , ,