СЕРТИФИЦИРАЩО ОБУЧЕНИЕ В ХИЛ КЛИНИК

На 12 май 2018 естетичният дерматолог от Хил клиник д-р Елеонора Валянова проведе обучение на седем лекари от цялата страна за тредлифтинг в Центъра на Хил клиник за мезоконци и конци за лифтинг. Обучението е организирано от ЛК Сърджикал – официални вносители на Lead Fine Lift® за България и дългогодишни партньори на Хил клиник. След теоретична лекция и практическа работа с продуктите присъстващите се получат сертификати.

mezokontsiПривилегията да усвоят от д-р Валянова тънкостите в поставянето на конци за биоревитализация и лифтинг имаха доц. д-р Даниела Грозева, д-р Ирина Апостолова, д-р Снежана Манджукова, д-р Жени Спирова, д-р Наталия Димитрова, д-р Юлия Савченко и д-р Оксана Мокан.

Процедурата по поставяне на мезоконци е нетравматична, бърза и със силно подмладяващ ефект. Антиейдж резултатите се постигат благодарение на стимулирането на производството на колаген и ускоряването на микроциркулацията на кръвта в точките на приложение.

Тредлифтингът е подходящ за мъже и жени над 35-годишна възраст. Терапията изисква специален подход на въвеждане на продуктите и комбинация от различни по вид и структура конци, който естетичните лекари днес имаха възможност да упражнят под ръководството на д-р Валянова. Като обучаващ лекар тя подробно запозна специалистите с методиката на извършване на процедурата и демонстрира най-добрите техники на изпълнението й. Подходът към всеки отделен пациент е индивидуален и зависи от редица фактори, които дерматологът трябва да отчете преди да пристъпи към естетичната корекция.

 

Етикети: , ,